Deuk uit auto halen

Een deuk uit auto halen is niet zomaar gepiept. Het kan zeer gewenst zijn om hier een specialist voor in te zetten. Mensen die vakkundig, ervaren en gedreven zijn weten precies hoe ze dit moeten aanpakken. Deuken en krasjes worden vaak snel opgelopen. Kijk zelf maar eens om je heen. In straten staan genoeg bolides waaraan iets mankeert. De mankementen kunnen deukjes, krasjes, steenslagjes of andere ongemakken zijn. Plekken waar deze vervelende dingen kunnen ontstaan zijn bijvoorbeeld bij portieren, bumpers of autodaken. Bij reparaties denken personen vaak dat er veel betaald zal moeten worden.

 

 

Specialisten maken het tegenwoordig echter mogelijk om een deukje snel, vakbekwaam en tegen een betaalbare prijs te fixen. Vakspecialisten weten van de hoed en de rand als het aankomt op uitdeuken zonder spuiten en spotrepair. Voordat je iemand aan de slag laat gaan is het goed om te weten of hij of zij aan de juiste criteria voldoet. Een goed staaltje ‘smartrepair’ draagt eraan bij dat je zonder deuken de autoweg weer op kunt gaan. Een deuk kan middels uiteenlopende hersteltechnieken hersteld worden. Het is niet zo dat de gehele auto onder handen genomen hoeft te worden.

Fiks je deuk

Kleine deukjes verwijderen kosten

De kosten voor het verwijderen van kleine deukjes zijn voor autobezitters vaak de moeite waard. De meeste mensen verplaatsen zich graag in een bolide zonder schade. Ze weten dat uitdeukspecialisten de juiste technieken zullen toepassen. Er zijn vele uiteenlopende vormen van deuken. Deze moeten allen op een specifieke wijze uitgedeukt worden. Een techniek waarmee vaak wordt gewerkt is ‘uitdeuken zonder spuiten’. Er zijn hier mooie resultaten mee te behalen. Innovatieve tools staan aan de basis van geslaagde herstelwerkzaamheden. Kleine deukjes zijn vaak niet groter dan een twee-euro muntstuk.

Een kleine deuk is zo ontstaan. Er zijn tal van situaties te bedenken waardoor je auto de klos is. Een oorzaak kan zijn dat er tijdens het inladen van de boodschappen iets langs de auto schampt. Soms is het lastig parkeren en kan er net geen paaltje of andere wagen ontweken worden. Het gebeurt ook weleens dat een autodeur geopend wordt terwijl er nog een fietser aan komt rijden. Hoe het ook gebeurt het is sowieso erg vervelend om een deukje op te lopen. Iedereen is erbij gebaat dat een en ander zo snel mogelijk zal worden opgelost.

Veel gestelde vragen

Wat is uitdeuken zonder spuiten?

Uitdeuken zonder spuiten is een bijzondere techniek, waarmee kleine deukjes hersteld kunnen worden zonder dat opnieuw lakken nodig is. Zo kunnen deukjes zonder lakschade in het plaatwerk, portieren, daken en motorkappen van auto’s worden hersteld zonder overspuiten.

Hoe werkt uitdeuken zonder spuiten?

Uitdeuken zonder spuiten is een techniek dat veel behendigheid vereist. Doormiddel van strijklicht en speciale uitdeuktools, worden deukjes geduldig uit het plaatwerk gemasseerd. Uitdeuken zonder spuiten wordt ook wel uitdeuken zonder lakschade of restylen genoemd.

Toepassing van UZS- techniek

Uitdeuken zonder spuiten is alleen mogelijk voor onderdelen van metaal, zoals staal en aluminium. Kunststof onderdelen zoals bumpers en voorschermen kunnen niet worden uitgedeukt met deze techniek. Voor schades aan bumpers kunt u spotrepair laten uitvoeren.

Wat kan wel en wat kan niet?

Uitdeuken zonder spuiten is tegenwoordig een reparatie methode waarbij veel mogelijk is. Door ervaring van de uitdeuker en moderne tools, worden er verbluffende resultaten behaald. Maar de vuist regel is, deukjes tot een grote van een 2 euro muntstuk zijn de meest gangbare. Groter kan altijd in overleg met de specialist.

Deukjes in een “bodyline” is mogelijk, maar deukjes op een rand niet altijd.
Deukjes met lakschade en of slecht overgespoten delen, is uitdeuken zonder spuiten niet aan te raden. Maar een beoordeling van de uitvoerende specialist is op zo’n moment aan te bevelen.

Wat kost uitdeuken zonder spuiten?

De kosten van uitdeuken zonder spuiten, draagt bij aan de staat van de deuk. De grote, de diepte, de plaats (bereikbaarheid) en het eventuele meerwerk voor de- en montage. Gemiddeld kan je een parkeerdeukje van niet groter dan 2 euro muntstuk en in een vlak deel,  zonder de- en montage een rekening verwachten vanaf €65,00.

Wat is spotrepair?

Spotrepair staat voor klein spuitwerk op de carrosserie. Kleine schades kunnen hierbij mooi worden hersteld, zonder dat de auto in een spuitcabine hoeft. Zo worden krassen en schaven langs bumpers ideaal verholpen.

Hoe werkt spotrepair?

De spotters (de specialist van spotrepair) bij Fiksjedeuk.nl zijn ware artiesten. Met speciale kleine spuitpistolen worden kleine schades mooi gelakt. De kleuren worden op kleurcode gemengd en geblend met de originele lak. Na de reparatie is de schade niet meer terug te vinden.

Wat is de toepassing van de techniek spotrepair?

Spotrepair verleend zich ideaal voor zones onder de knie. Zoals stootlijsten, bumpers, dorpelranden, ect. Maar spiegelkappen en deurklinken zijn ook zeer geschikt voor spotrepair. De specialist zal natuurlijk aangeven wat uiteindelijk het advies zal zijn.

Wat kan niet en wat wel met spotrepair.

Spotrepair kan goed worden uitgevoerd als de reparatie plek niet groter is dan een A4 formaat. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd en ziet u niks meer van de schade. Wat zeker niet aan te raden is, is als de schade te veel geplamuurd moet worden. Als je te beschadigde plekjes heeft zal de specialist u verwijzen naar een traditioneel schadehersteller.

Wat kost spotrepair?

De kosten van spotrepair draagt bij aan de staat van de kras, de grote, de diepte, de plaats (zichtplaats) en het eventuele meerwerk voor de- en montage. Gemiddeld kan je een spotrepair van niet groter dan een A4 formaat reparatieplek, zonder (de)montage, een rekening verwachten vanaf €175,00.

Kan Fiksjedeuk.nl ook de schade beoordelen?

Onze service afdeling kan zeker adviseren wat kan en wat niet. De uiteindelijke afspraak en prijsafspraak wordt gemaakt met de betreffende specialist.

Staat je vraag er niet tussen?

Wil je nog iets weten? Via onze contact pagina vind je onze gegevens.

Deuk uit auto halen kosten

Om een deuk uit een auto te halen zijn altijd kosten gemoeid. Uitdeukspecialisten die beschikken over kennis en passie voor het vak weten precies hoe ze een deuk uit je wagen zullen moeten halen. Een deukje kan middels een goede reparatie absoluut verholpen worden. Dit kan zelfs gebeuren zonder te spuiten. Smartrepair is een vak apart. Het bedrag dat daadwerkelijk voor de werkzaamheden betaald moet worden hangt af van de grote, diepte en plaats. Het is soms lastig om de schadeplek te bereiken. Voor diepe deuken kan het voorkomen dat er meerwerk verricht moet worden.

Als er wordt gekozen voor uitdeuken zonder spuiten is het niet nodig om te lakken. Dit zal aanzienlijk schelen in hetgeen er uiteindelijk afgerekend zal moeten worden. Vakmensen op het gebied van uitdeuken weten precies hoe ze te werk moeten gaan. Voor een correcte uitvoering is een speciale behendigheid vereist. Mensen met passie voor het vak vinden het geweldig om je auto te restylen zodat je weer kunt shinen op de autoweg.

Kosten uitdeuken portier

De kosten voor het uitdeuken van een portier moeten per situatie berekend worden. Een autodeur kan op verschillende plekken en door verschillende oorzaken deuken oplopen. Er zijn portieren in allerlei soorten, maten en kleuren. Vaak kan een deur eveneens hersteld worden zonder dat er iets overgespoten hoeft te worden. Strijklicht, bijzondere tools en massagetechniek moeten zorgen voor een stukje vakwerk. Middels spotrepair wordt de auto onder handen genomen en hoeft deze niet in een spuitcabine geplaatst te worden. Krasjes, schaafjes en deukjes zijn na de werkzaamheden verleden tijd.

Heeft jouw wagen lastige schade opgelopen, dan kan het advies van een specialistisch uitdeukbedrijf goud waard zijn. Zij kunnen vertellen wat de beste methode is om een en ander onder handen te nemen. Door deze raad en daad is het mogelijk om binnen een kort tijdsbestek je autoreis met een mooie wagen te vervolgen. Niemand zit te wachten op torenhoge kosten voor het uitdeuken van een portier. Voordat je besluit een samenwerking in gang te zetten doe je er verstandig aan een prijsafspraak te maken. Dit zal ervoor zorgen dat je achteraf niet voor vervelende verrassingen komt te staan.

Fiks je deuk