Uitdeuken zonder spuiten

Zoek je een bedrijf welke je auto kan uitdeuken zonder spuiten? Bij een deuk of bumperkras is het een uitkomst als er een professional naar kan kijken en het kan oplossen. In veel buurten zijn wel organisaties met een goede uitdeukservice te vinden. Natuurlijk wil je de kosten zo laag mogelijk houden en zoek je een organisatie welke zich op meerdere fronten zal onderscheiden van de rest. Wil je weten welk deukje er uitgedeukt kan worden zonder dat er overgespoten hoeft te worden? Weet je al waarom het niet altijd mogelijk is om deukjes uit te deuken? In de praktijk ontstaan diverse deukvormen. Dit zorgt ervoor dat iedere schade met een specialistische techniek benaderd moet worden.

 

 

Uitdeuken zonder spuiten kan zorgen voor succesvolle resultaten. De techniek en tools zullen dan wel op de correct manier toegepast moeten worden. Innovatie staat tegenwoordig aan de basis om deuken op voortreffelijke wijze te herstellen. Dit hangt wel af van een aantal factoren die een belangrijke rol spelen. Specialisten zijn in staat deukjes in metalen panelen op vakkundige wijze te repareren. Kleine schadegevalletjes tot een grootte van een twee-euro munt ogen na behandeling weer als nieuw.

Fiks je deuk

Kleine deukjes verwijderen kosten

Benieuwd naar wat kleine deukjes verwijderen kosten? Uitdeukspecialisten kunnen je hiervan binnen no time op de hoogte brengen. Er moet aanzienlijk minder betaald worden in vergelijking met grote deuken die verwijderd dienen te worden. Een paneel van iedere auto bestaat uit bepaald materieel. Enkele voorbeelden hiervan zijn metaallegering, aluminium, plastic of polyester. Vakmensen kunnen nauwkeurig aangeven welk materiaal er is gebruikt om een auto mee te bouwen. Schadestukjes in panelen kunnen met de ‘uitdeuken zonder spuiten’ techniek onder handen worden genomen.

Overspuiten zal in een dergelijke situatie niet noodzakelijk zijn. Merk en type auto spelen eveneens mee als het gaat om de voortgang van een herstel. Uitdeukkenners geven persoonlijke advies als ze vinden dat dit nodig is. Een klein deukje kan door allerlei redenen ontstaan. Soms wordt het per abuis veroorzaakt ergens op een parkeerplaats. Deze kleinere problemen kunnen aangepakt worden met een speciale hefboomtechniek. Deze techniek zorgt ervoor dat de schade eruit wordt gemasseerd. Vaak rij je binnen een aantal uur alweer op de weg om jouw reis te vervolgen. Forsere deuken ontstaan vaak bij het inladen van de bolide. Dan zal er herstelwerk verricht moeten worden op een hoger niveau.

Veel gestelde vragen

Wat is uitdeuken zonder spuiten?

Uitdeuken zonder spuiten is een bijzondere techniek, waarmee kleine deukjes hersteld kunnen worden zonder dat opnieuw lakken nodig is. Zo kunnen deukjes zonder lakschade in het plaatwerk, portieren, daken en motorkappen van auto’s worden hersteld zonder overspuiten.

Hoe werkt uitdeuken zonder spuiten?

Uitdeuken zonder spuiten is een techniek dat veel behendigheid vereist. Doormiddel van strijklicht en speciale uitdeuktools, worden deukjes geduldig uit het plaatwerk gemasseerd. Uitdeuken zonder spuiten wordt ook wel uitdeuken zonder lakschade of restylen genoemd.

Toepassing van UZS- techniek

Uitdeuken zonder spuiten is alleen mogelijk voor onderdelen van metaal, zoals staal en aluminium. Kunststof onderdelen zoals bumpers en voorschermen kunnen niet worden uitgedeukt met deze techniek. Voor schades aan bumpers kunt u spotrepair laten uitvoeren.

Wat kan wel en wat kan niet?

Uitdeuken zonder spuiten is tegenwoordig een reparatie methode waarbij veel mogelijk is. Door ervaring van de uitdeuker en moderne tools, worden er verbluffende resultaten behaald. Maar de vuist regel is, deukjes tot een grote van een 2 euro muntstuk zijn de meest gangbare. Groter kan altijd in overleg met de specialist.

Deukjes in een “bodyline” is mogelijk, maar deukjes op een rand niet altijd.
Deukjes met lakschade en of slecht overgespoten delen, is uitdeuken zonder spuiten niet aan te raden. Maar een beoordeling van de uitvoerende specialist is op zo’n moment aan te bevelen.

Wat kost uitdeuken zonder spuiten?

De kosten van uitdeuken zonder spuiten, draagt bij aan de staat van de deuk. De grote, de diepte, de plaats (bereikbaarheid) en het eventuele meerwerk voor de- en montage. Gemiddeld kan je een parkeerdeukje van niet groter dan 2 euro muntstuk en in een vlak deel,  zonder de- en montage een rekening verwachten vanaf €65,00.

Wat is spotrepair?

Spotrepair staat voor klein spuitwerk op de carrosserie. Kleine schades kunnen hierbij mooi worden hersteld, zonder dat de auto in een spuitcabine hoeft. Zo worden krassen en schaven langs bumpers ideaal verholpen.

Hoe werkt spotrepair?

De spotters (de specialist van spotrepair) bij Fiksjedeuk.nl zijn ware artiesten. Met speciale kleine spuitpistolen worden kleine schades mooi gelakt. De kleuren worden op kleurcode gemengd en geblend met de originele lak. Na de reparatie is de schade niet meer terug te vinden.

Wat is de toepassing van de techniek spotrepair?

Spotrepair verleend zich ideaal voor zones onder de knie. Zoals stootlijsten, bumpers, dorpelranden, ect. Maar spiegelkappen en deurklinken zijn ook zeer geschikt voor spotrepair. De specialist zal natuurlijk aangeven wat uiteindelijk het advies zal zijn.

Wat kan niet en wat wel met spotrepair.

Spotrepair kan goed worden uitgevoerd als de reparatie plek niet groter is dan een A4 formaat. Zo blijft de kwaliteit gewaarborgd en ziet u niks meer van de schade. Wat zeker niet aan te raden is, is als de schade te veel geplamuurd moet worden. Als je te beschadigde plekjes heeft zal de specialist u verwijzen naar een traditioneel schadehersteller.

Wat kost spotrepair?

De kosten van spotrepair draagt bij aan de staat van de kras, de grote, de diepte, de plaats (zichtplaats) en het eventuele meerwerk voor de- en montage. Gemiddeld kan je een spotrepair van niet groter dan een A4 formaat reparatieplek, zonder (de)montage, een rekening verwachten vanaf €175,00.

Kan Fiksjedeuk.nl ook de schade beoordelen?

Onze service afdeling kan zeker adviseren wat kan en wat niet. De uiteindelijke afspraak en prijsafspraak wordt gemaakt met de betreffende specialist.

Staat je vraag er niet tussen?

Wil je nog iets weten? Via onze contact pagina vind je onze gegevens.

Uitdeuken zonder lakschade kosten

De kosten voor het uitdeuken zonder lakschade wegen niet op tegen de prijs die bij een totale make-over betaald moeten worden. Autoschades zijn op allerlei manieren te herstellen. Deze schades kunnen tegenwoordig snel en goedkoop hersteld worden. Voordat je het weet kruip je weer vrolijk achter het stuur. Vroeger was het nodig om na het uitdeuken opnieuw te spuiten. Door nieuwe ontwikkelingen is dit tegenwoordig niet meer het geval. Schadeherstellers weten precies hoe deukjes op vakkundige wijze opgelost moeten worden. Dit wordt aangepakt door het gebied te masseren of er wordt een uittrektechniek gebruikt.

Dit alles wordt uitgevoerd zonder dat er schade aan de lak ontstaat. Erkende schadeherstellers weten exact op welke manier er te werk moet worden gegaan. Lakschade kan al ontstaan op het moment dat een persoon met een jas langs jouw auto loopt. Situaties die vaker voorkomen bij schade aan de lak zijn aanrijdingen of vandalisme. Hoe iets ook ontstaat het is sowieso erg vervelend als je er mee te maken krijgt. Mocht je jouw auto willen verkopen kan de waarde erdoor worden verminderd.

Kosten uitdeuken portier

Om de kosten voor het uitdeuken van een portier te berekenen zijn meerdere zaken van belang. Het gebruik van bepaalde kleuren is medebepalend voor de uiteindelijk te betalen prijs. Ook speelt de grootte en de exacte schade een bepalende rol. Autodeuren zijn een belangrijk onderdeel van een auto. Ze worden gebruikt om in te stappen en veilig de autoweg op te kunnen gaan. Gaat het om een deuk in een portier of gaat het om meerdere autodeuren?

Een deuk aan de deur kan bijvoorbeeld ontstaan bij het inladen van de boodschappen of andere aankopen. Het gebeurt ook weleens dat er een paaltje wordt geraakt bij het uitstappen. In sommige situaties rijdt er een ander persoon tegen de portier aan. Dit zorgt vaak voor vervelende gevolgen. Auto’s worden weleens gewassen met schuursponsjes. Vaak weten personen niet dat er daardoor ook deuken tot stand kunnen komen. Averij met autodeuren zit werkelijk niemand op te wachten. Iedereen is erbij gebaat dat er zo snel als mogelijk een oplossing wordt gevonden. Een deuk kan via uiteenlopende methodes uitgedeukt worden.

Fiks je deuk