Meld je aan als partner!

Fiks je deuk

Wil jij met jouw bedrijf meer omzet genereren in je eigen regio? Ben jij een specialist in uitdeuken zonder spuiten, spotrepair en of detailing? Wil je dat iedere automobilist in de regio jou kent? Meld jouw bedrijf dan vandaag nog aan bij fiksjedeuk.nl!

Uit onderzoek is gebleken dat vele automobilisten doorrijden met kleine schades. Dat is niet nodig en dat weet jij als specialist als geen ander. Hoge bedragen bij grote schadeketens schrikt autorijdend Nederland af. Wil jij in de regio iets betekenen omtrent betaalbaar deukjes en krasjes fiksen, dan is aanmelden ons advies!

Slim, krachtig, samen en toch onafhankelijk!

✔️ Kosteloos aansluiten
✔️ Vooraf aankondigde opdrachten
✔️ Groei in eigen regio  
✔️ Lift mee op bekendheid Fiksjedeuk.nl
✔️ Groot netwerkbereik
✔️ Dagelijks online reclame
✔️ Meer gegarandeerde leads

 

 

 

Peter is al jaren lang Restyler en Spotrepair-specialist. Het idee om aan te sluiten bij Fiksjedeuk.nl was als een schot in de roos. Niet dat Peter om werk verlegen zat, maar puur om te laten zien dat als je samen de krachten bundelt er mooie dingen ontstaan. Door een klein beetje te investeren in een nieuwe doelgroep, is het extra leuk te laten zien wat er allemaal mogelijk is. En natuurlijk ook wat er niet mogelijk is.

“Het idee sprak mij erg aan, zeker omdat Edwin een visie heeft niet als vertegenwoordiger, maar als vakman. En zo dezelfde taal spreekt. In het begin was t moeizaam, maar met een aanloop van een paar maanden begint het nu wel leuk te lopen. Tot nu, heb ik er niks op verloren” 

Schrijf je nu in!

Fiks je deuk