Krassen polijsten

Fiks je deuk

Krassen in de lak zijn voor vele autogebruikers een doorn in het oog. Maar welke kras kan je wel laten herstellen en welke niet? De krassen die onze Fiksjedeuk.nl-Specialisten kunnen herstellen met polijsttechniek, zijn lichte gebruikerssporen zoals: Krassen bij de handgreep, krassen van een struik of takjes, rits van tas of jas en vlekken van bijvoorbeeld zonnebrandcrème.

Wil je zelf controleren of je de kras kan laten herstellen? Maak dan de kras nat met water, verdwijnt de kras uit het zicht? Dan kan één van onze specialisten de kras herstellen met polijsttechniek.

Is de kras te diep? Dan is het niet meer 100% te polijsten. Natuurlijk is het in overleg nog wel mogelijk om het bij te werken met een zelf geleverde lakstift, of over te gaan naar de methode spotrepair.

Zie hier een voorbeeld van een kras waar iemand langs is geschaafd, een lichte kras omdat de nagel er niet in blijft hangen. Kortom een voorbeeld dat zich prima laat herstellen met de polijsttechniek. En dit is meestal binnen een halfuur gefikst!

Zo ben je verzekerd dat je binnen een dag weer onderweg kan.

Prijsvoorbeeld: €35,00

Vind een expert bij u in de buurt!

Zoek snel & eenvoudig naar een expert die gespecialiseerd is in het fiksen van schade.

Fiks je deuk