Spotrepair

Fiks je deuk

Spotrepair is met uitstek de oplossing van kleine autoschade. Met deze techniek hoeft er bijna niet gedemonteerd te worden, is kleurverschil een laag risico, meestal binnen dezelfde dag hersteld en zijn de kosten veel lager dan traditioneel overspuiten. Tevens wordt het milieu ook minder belast dan in een autoschadeherstelbedrijf, omdat hier minder materialen worden gebruikt. Tegenwoordig is spotrepair een mooie vorm van herstel van kleine autoschade, en is al jaren een geaccepteerde wijze in de automotive-branche. En dat is natuurlijk logisch, want met een prijsvoordeel en verbluffende resultaten is spotrepair de oplossing. Na het herstel is er niks meer te zien van de schade. Natuurlijk zijn er wel voorwaarden, want de reparatie moet ook wel duurzaam zijn. Spotrepair is ingericht voor kleine schade ter grootte van een a4 papierformaat, en soms iets groter. Als er vervormingen zijn ontstaan in de bumper en/of scheuren tijdens de aanrijding, is spotrepair niet een oplossing. Dus in vele gevallen is spotrepair de oplossing voor een mooi en voordelig herstel van kleine autoschades.

We vertelde je dat er vele factoren meespelen met een succesvol herstel, zo kan het zijn dat het merk en type auto invloed heeft op het herstel. Jouw Fiksjedeuk.nl-specialist kan je persoonlijk advies geven wat er in dat geval nodig is.

In dit voorbeeld zijn er krassen te zien in de bumper, veroorzaakt door het raken van een paaltje. En de achterbumperhoek is beschadigd over de hele oppervlakte van boven tot beneden. De krassen zijn zo diep dat polijsten geen effect heeft, maar overspuiten van de hele bumper is vaak een kostbare aangelegenheid. Het nadeel is ook dat je de auto een aantal dagen moet achterlaten. Maar doorrijden met dit soort schades hoeft niet! Met de techniek “Spotrepair” is de oplossing een prima oplossing! De aangepast techniek is “spotrepair”, en met de techniek wordt de schade behandeld en plaatselijk bijgespoten.

Zo ben je verzekerd dat je binnen een dag weer onderweg kan.

Prijsvoorbeeld: €250,00

Fiks je deuk